Verzending

Gratis verzending

voor bestellingen vanaf € 250,-*

Snelle levering

SNELLE LEVERING

voor 12.00 uur besteld

verzending binnen 1 werkdag*

Bel

Advies nodig?

Onze merken

Wij leveren ladders en trappen van de volgende merken:

ASC is een Nederlandse fabrikant van aluminium klimmaterialen. ASC onderscheidt zich door degelijke en eenvoudig toepasbare producten voor de eindgebruiker, zonder daarbij veiligheid en innovatie uit het oog te verliezen. Wij bieden in onze shop een ruim assortiment aan ASC trappen zoals bordestrappen, dubbele trappen, telescoopladders en reformladders voor de professionele gebruiker.

Alumexx is een merknaam van ASC. Alumexx omvat klimmaterialen welke zijn ontwikkeld voor de Doe het Zelver voor werkzaamheden in en om het huis. Het merkt kenmerkt zich door een scherpe prijsstelling zonder dat het de kwaliteit uit het oog verliest.

Telesteps produceert telescopische ladders en trappen. Het Zweedse merk was een van de eerste bedrijven die de innovatieve telescopische ladders en trappen op de markt bracht. Telesteps levert producten voor de professional.

Het Duitse merk Wakü produceert telescopische vouwladders. De producten kenmerken zich door degelijkheid, robuustheid en duurzaamheid. Het is een toonaangevend merk en is ook zeer gewild bij de professionele eindgebruiker.

Het merk BigOne produceert net als Wakü telescopische vouwladders. De multifunctionele ladders zijn van dezelfde kwaliteit en bestemd voor de professional, maar onderscheiden zich door een scherpere prijsstelling. 

VGS is een Belgische fabrikant van enkele ladders, reformladders en schuifladders. De producten worden onder licentie voor ASC geproduceerd en zijn ontwikkeld voor de professional. Alle ladders van VGS zijn gemaakt van onbehandeld aluminium. Hierdoor zijn de ladders zeer scherp geprijsd.

Svelt is een Italiaanse fabrikant van ladders en trappen. De producten van Svelt zijn bestemd voor de professionele markt, maar Svelt heeft ook een ruim aanbod aan ladders en trappen voor de Doe het Zelver.

Naar boven